Home  /   /  Hondentuigen-Comfort Plus

Hondentuigen - Comfort Plus

Overal verstelbaar, zeer stevige constructie, geschikt voor reactieve honden, maar ook als een gewone wandel- of trainingstuig.

Waarom een Comfort plus hondentuig?

Comfort plus hondentuig is een speciaal Y type tuig Hondentuigen zijn alleen te bestellen na een meet consult, voor meer info ga naar TUIGEN MAATWERK https://www.4dox.nl/adviespraktijkvoorhonden Dit type tuig heeft een stevige maar ook zeer comfortabele uitvoering. Comfort plus tuig is speciaal ontworpen voor vooral reactieve honden en als een T-touch tuig, maar kan ook als een dagelijks wandel en training tuig gebruikt worden. Het tuig is op de bovenste band na overal verstelbaar, is dus ook geschikt voor honden die hun vacht door het jaar veel veranderen of getrimd worden en daardoor veranderd hun maat voor een goed passend tuig. Comfort plus wordt gemaakt in 5 vaste maten: S, M, L, XL en XXL Hondentuigen zijn alleen te bestellen na een meet consult, voor meer info ga naar TUIGEN MAATWERK https://www.4dox.nl/adviespraktijkvoorhonden Monique Bladder over het Comfort plus tuig: Het Comfort plus tuig van Aura4dox voldoet aan de eisen die ik stel aan een tuig voor een uitvallende hond. Het bestaat uit stevig materiaal zodat de kans dat de hond zich alsnog losrukt, erg klein is. Er zit een ring aan de voorkant van het tuig waardoor je de hond dubbel kunt vastmaken; bovenop het tuigje en aan de voorkant (niet alleen aan de voorkant!). Bovendien is de pasvorm zo goed, dat het tuigje als gegoten zit en daardoor de hond zo weinig mogelijk hindert wat erg belangrijk is als je met je hond traint om het uitvallen te verminderen.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !